2008-08-07 | 15:24:42

24/7 - 2/8

Jaa så säg vad är det jag egentligen gjort nu i 2 veckor? :)

24/7 var vi på Liseberg och gjorde staden orolig ;) Jag Malin Jimmie Marcus & Daniel vare som var där, och det var sjukt kul :D bilder kommer ..

25/7-27/7 åkte jag och älsklingen med mamma och pappa upp till Ramsberg, till mormor ( som inte är allt för pigg & bra.. ) och hennes sambo :) där det blev mycket umgänge, vi gjorde inte så hemskt mycket, var mest hemma hos dem.. Naturen där uppe är så fin och så avkopplande så var ute och gick mycket med deras hund, Roffe :) tror dock inte att det blev så mycket bilder där, men det återstår att se :)

27/7-31/7 var vi som sagt i Öregrund, jag älsklingen, Pär & Jimmie var det från början, men Malin & Daniel kom även upp :) och alltså guu, det var så sjukt mysigt där uppe. Stugan låg ca 400 meter från havet, där man kunde hoppa från klipporna, ligga på klipporna och sola och aa :) det var så grymt mysigt och härligt där uppe, Pär syster/systrar bor även där uppe och den ena, Amanda var och hälsade på en dag :) och hennes pojkvän och barndomskompis, sen var även Rally-Stefan med bihang och hälsade på en dag :) det var något sjukt trevligt där uppe, och jag hoppas på att få åka dit igen :) där kunde jag verkligen koppla av och stressa ner..

1/8-2/8
for vi iväg till Mantorp för 'en dag på strippen', tyvärr så blev det inte så mycket strippen körning för Jimmie men han fick iaf köra 2 repor :) på fredag kväll var det lite fest och alla höll igång, själv var jag inte på så bra humör då jag hade stickande bröstsmärtor, men det blev lite alkohol för mig med :) och under kvällen blev det bättre, men gick dock inte över helt då jag hade det på lördagen med.. Där blev dock inte en enda bild, som jag ångrar djupt då jag inte tog ETT ENDA KORT på någon bil :( sååå många bilar det var, så mycket porr ;) hah för er som inte är så insatta så brukar vi säga porr om en bil är grymt fin :)

2/8 blev det race i jönköping hela kvällen med lite dricka :)

detta är väl vad jag haft för mig :) har haft det SUPER trevligt, verkligen, sällskapet har varit toppen, men vad blir det inte med de bästa? :) så de 2 sista semesterveckorna med älsklingen blev toppen, trodde inte vi skulle göra så mycket men det blev det :D bilder och så från detta kommer,
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: