2009-09-29 | 22:30:55

sjuk

Segt med uppdatering här.. Men har gått och blivit sjuk och när jag väl blir sjuk så blir jag det ordentligt :/ Och trots detta har jag fullt upp, imorgon är jag ledig fram till 18.00 så då ska jag bara ta igen mig, vila.. Nä, helt ärligt vet jag inte vad jag ska skriva så blir nog bara detta för stunden.
2009-09-22 | 23:31:35

Bad day

Har försökt att skriva men vet inte vad eller hur jag skriva, så det får bli ett tråkig inlägg om precis ingenting.

Dålig dag.
2009-09-16 | 15:33:31

Säg ingenting till mig

Nu är den förhandsbokad :D Vilken då? Jo Melissas nya skiva, och guuu vad jag längar alltså, får den signerad med.. Den 14 oktober har jag den i min hand! Hah, väntar bara på att det ska k omma ut fler datum på ticknet med sen så smäller det, blir det en eller två konserter? Det är frågan..

2009-09-10 | 23:44:56

Nattmacka

Kom hem från Lichron för en stund sedan, har spenderat min kväll där och det var super mysigt :) Musik, nersläckt, tända ljus, god kvällsmat (rostbiffsmacka) och bra umgänge :) Det är föresten i stort sätt där jag har spenderat hela min dag, vi har hjlälpt till med alla det där sakerna som ingen märker, som tanka bilarna, åka ut med saker och så.. Kan tyckas låta tråkigt men inte då, riktigt trevligt, med rätt personer så.. :) Imrgon blir det nog inte så mycket, om inte Jonas ringer i sista sekunden. På kvällen imorgon börjar gymnastik kursen, skall bli riktigt trevligt och intresant. Efter kursen är det kalas i Värnamo som gäller.. Nehe, om man skulle hoppa i säng kanske, godnatt :)

2009-09-10 | 19:14:05

Samma visa

Jag går in i garderoben och kollar, provar ett par men det slutar precis som vanligt, med ett par strumpbyxor. Jag hatar det, ääh inte ens jag försöker. Vi slutar här istället, ingen som läser eller bryr sig ändå om det jag skriver eller vill skriva.
2009-09-06 | 20:54:01

Melissa Horn - Kungsholmens Hamn


jag längtar..

2009-09-06 | 20:49:30

Varförvarförvarför

Idag har varit en sån dag som bara är åt helvete rent ut sagt, ångest, deprimerad och tårar, ja dålig dag helt enkelt, riktigt jävla dålig dag.. Jag ifrågasätter mig själv hela tiden, varför? Varförvarförvarför.. Tankarna springer iväg och det går inte hindra dem, inte idag. Ensam, det är vad jag känner mig idag. Men varför, åter igen kommer frågan varför upp.. Frågan får aldrig något svar. Även idag blir Melissa min räddning.
2009-09-04 | 17:18:47

Melissa Horn

IIIIIIIIIIIIIIIH!!!!!! :D :D :D :D :D Melissa släpper en ny skiva den 14 oktober och den 11 november kör hon igång igen med en ny turné! :D jag är något sjukt glad, förra spelningen var fantastisk och helt klart den bästa dagen i mitt liv, guuu... Lycklig? OJA! Hon vet allt hur man får mig att må bra, och jag vet att dem nya låtarna kommer vara sååå bra, hon spelade en del av dem sist och dem var underbara!

LÄNGTAR!
2009-09-03 | 21:44:11

Looove it!

Dagen har varit alldeles toppen förutom att jag inte fick mig någon sömn inatt.. :/ Men när jag väl somnade runt fem halv sex idag på morgonen så sov jag hårt och vaknade vid halv elva, då hade jag fått sms av Rebecka som undrade om jag var sugen på att ses och självklart var jag det, min alldeles egna blondiee :) Så vi drog oss mot Jönköping där det väntades shopping, blev inte så mycket men fick med mig ett par skor, jeansleggings, torrschampo, saker till Karins konfirmations kort och läppbalsam. Helt underbar dag, precis som vanligt i Rebeckas sällskap, våra impulsiva saker och idiotiska idéer :) Loooove it! Hah, ikväll har Maddemus vart här på lite frallmys, lika trevligt var det :)


från när vi var på Melissa Horn.

2009-09-02 | 23:08:01

Full rulle..

Är det så här det är att vara student och arbetslös? Fullt upp hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden! Imorgon har jag ingenting på listan och det ska bli såå skönt, ska ha en riktigt hemma dag och bara ta hand om mig själv :) Annars så rullar allt på som det ska, Brahe-festivalen närmar sig och även min födelsedag som jag knappt kommer märka av ändå eftersom det är fullt upp på Brahe då.. Men på kvällen blir det lite firande iaf :)

Nehe, ett avsnitt av Paradise Hotell nu, eller blir nog några.. sen sova :)
2009-09-01 | 00:04:50

tänk om.

tänk om jag vetat , vad jag vet nu..