2008-07-23 | 11:52:20

Onsdag

Godmorgon :)

blev väckt av lillfisan vid elva idag, så fick iaf sova ut lite, skönt det. Men nu är vi uppe och skall strax börja fixa oss för att åka ut till High Chaparall :) inte varit där på hur länge som helst, så ska bli lite skoj faktist! Har som vanligt kläddilemma, vill ju ha på mig mina nya chinos men samtidigt tror jag det är för varmt ute, osså vill jag ha det svarta linnet .. Hah, skulle nog kunna fortsätta skriva hur mycket som helst om det :P haha, marcus fick panik innan på mig när jag började prata, nehe om man skulle börja fixa sig kanske? så vi kan komma iväg någon gång :)

hörs senare, puss på er
2008-07-23 | 03:21:59

dags att gå till kojs

nu är det dags för mig att krypa ner, ögonen vill inte mycket mer snart .. Så alla ni som är vakna nu får sova så gott :) och ni som sover, hoppas ni sover gott ;)

Godnatt! :)
2008-07-23 | 03:15:50

<3


Världens sötaste Alicia/brorsdotter :) <3
2008-07-23 | 02:41:41

en tisdagkväll ..

Hej vänner :)

är precis hemkommen från en liten "roadtrip" vi var först i Värnamo och åt, sen skulle Jimmie och Frank köra lite race men så uppkom det lite problem så vi åkte till Karro istället, där det bjöds på kaffe & muffins :) Kvällen har varit toppen, som varenda dag/kväll har varit sedan den 8/7 :) då Pär kom hem, och det bästa är att vi ska åka upp till honom, jag, Jimmie, Marcus & kanske Malin, kommer bli toppen det med :D

Vad som händer imorgon vet jag inte riktigt, men får väl bli att börja planera vad jag skall ha med mig till Pär och så, och även vad jag ska ha på mig på Torsdag då vi skall till Liseberg :D hihi, skall ni göra?
2008-07-22 | 22:21:48

kubb

nu har vi precis spelat kubb och vi tjejer vann ju självklart ;) (eller inte) Tror det blir donken nu, är HUUUNGRIG :D hah, vad som händer sen vet jag inte, film kanske? :) Malin börjar inte förens sent imorgon så lugnt ;) hah. nej nu ska jag gå,
2008-07-22 | 14:42:02

Tisdag

Hej alla sötnosar :)

Har precis ätit lite lunch och lagt Alicia, hon var på så dåligt humör så frågade om vi inte skulle sova middag lite och hon bara sprang till sängen så vet ju en som var trötter iaf :P Tänkte att jag skulle ta och börja städa lite, senare kommer Jimmie och Malin :) blir att spela kubb och bada i poolen, hur skööönt som helst!

Nää, nu ska jag börja, hejs.
2008-07-22 | 03:27:40

Nattinatti

Tror jag skall ta och hoppa i säng nu, har blivit rätt så sent de senaste dagarna och inte riktigt van vid det så .. Men sov gott :)
2008-07-22 | 02:14:52

fuck

Kom just på att Alicia är ju hemma nu (vi hämtade henne innan i jönköping ju) och vi lär ju bli väckta runt nio imorgon, SUCK!

2008-07-22 | 01:14:23

happy

Sitter hos Jimmie nu och har precis kommit från Mc.Donalds, såååå gott! dagen har spenderats med mamma & pappa hos farmor och i Jönköping :) hos farmor blev det lite käk och så och i Jönköping skulle vi kolla på lite saker till poolen, sen var det A6 som gällde och blev en del inhandlat :) ett linne, ett par chinos och ännu ett par skor. Ska vissa allt imorgon :) blev ju lite shoppat häromdagen med, hih!

nee nu väntar pajkarna på mig så bäst att gå :) skriver mer sen,
2008-07-21 | 13:41:48

:D

Ser att det trillar in lite nya läsare här, kul! :D släng gärna in en kommentar om vad ni tycker om min blogg & vem ni är kanske? :)
2008-07-21 | 11:35:05

Måndag

Hej alla sötnosar :)

ligger fortfarande kvar i sängen, men ska alldeles strax gå upp annars blir ju hela dagen förstörd.. Vad som sker idag vet jag inte riktigt, ska iallafall följa med och hämta Alicia :) som ska vara här i några dagar nu, vad som händer efter det vet jag inte, dock vet jag inte ens när vi ska hämta henne :P får väl se vad som händer men nu ska jag gå upp :)
2008-07-21 | 02:51:29

what a?

Herregud, vad är det som händer? går klockan fortare än vanligt eller? den är redan tio i tre och vi kom hem för typ en timma sedan, ojdå :/ Kanske skulle hoppa ner i sängen snart, men ääh inte trött ju :) antar att jag blir sittandes här en stund till, sen sussa, men neeeej! :D kom just på att jag lånade ju smala sussie av Jimmie så får bli den nu, haha :D detta får nog bli sista inlägg idag, så natti på er :)
2008-07-21 | 02:21:19

världens sötaste

sötare unge får man nog let efter? min, bara min Alicia (brosdotter) <3
2008-07-21 | 01:54:54

kramp.com

är precis hemkommen från Jimmie, blev att vi kollade på tre, halvt fyra filmer. Kung fu panda, the happening (eller?) och Young people fu**ing och någon mer som jag inte kollade så mycket på :) Under den sista filmen fick jag riktigt jobbiga kramper i magen och jag tänkte inte så mycket på det (då jag har magproblem och det brukar gå över snabbt) men det blev bara värre och värre, och nu ligger jag här i sängen och försöker få i mig lite pizzasallad men det går inte så bra :/ Älsklingen har somnat så vet inte riktigt vad jag ska göra, någon mer som är vaken? :D
2008-07-20 | 23:02:57

filmmaraton

Har precis kollat på Young People Fu**ing, sett den? Haha, kan säga att den faktist var bra och nej det är ingen prulle ;) haha det handlar om olika "par" .. vet inte vad jag ska skriva om den, men ni borde se den :P :) Vad som händer nu vet jag inte riktigt, vi har kollat på film sen kl fem nu :) inte ens trött? haha, imorgon kommer alicia :) har en hel del bilder att lägga in på henne sen :)

nej nu ska jag vara social,  hejs :)
2008-07-20 | 17:21:32

Kung fu panda

Hej sötnosar :)

Nu sitter jag nere hos Jimmie, vi har precis ätit lite pizza skall snart kolla på film, Kung fu panda. Någon som sett den? :) Det är inte klokt vad tiden rinner iväg, den är redan 17:20 .. sist jag kollade var den 15:00, typ ba jippie? Hah nej nu ska jag gå.

Pussss så länge,

2008-07-20 | 15:04:40

nu såååå :)

Nu var det verkligen ett tag sen jag uppdaterad här och mycket har hänt sen dess :) vad jag gjort och bilder på det kommer senare, för just nu hinner jag inte pilla med det. Ska alldeles strax gå iväg och dusha och fixa mig lite för att sedan åka ner till Jimmie för att kolla på film med Malin, Daniel och Marcus :) kommer inte ihåg vilken det var vi bestämde, vad som händer ikväll vet jag inte, något skoj kanske? ;) haha

Veckan har iaf toppen, Pär har varit hemma och det var vart underbart! :)

Nej nu måste jag kila, känner på mig att jag kommer vara klar sist? ;)

2008-07-15 | 01:05:45

00:58

kl är nu 00:58 och vi kom hem för cirkus en timma sedan. Stack iväg till Jönköping innan runt fem tiden med älsklingen, bror Pär & Malin :) var hos broder2 och sen även inne i stan, älsklingen hittade en stereo till bilen med, så dem håller på och kopplar in allt nu .. tar ju en tid eftersom att det är tävlingsljud /: :) När vi kom hem därifrån stack jag och Malin till Jim/Fidde/Johan men blev inte långvariga där utan följde med Fidde till Broling för att hämta Johan, där blev vi en stund :) och trevligt var det, en fuller Johan fick vi med oss hem .. Nu sitter jag här och ska precis gå ut till grabbarna för att kolla vart vi ska sova inatt, här hos Marcus eller hos mig :)

hejs så länge :)
2008-07-14 | 12:13:15

Ny vecka, nya tag

Godmorgon :)

vaknade för en stund sedan och ligger fortfarande kvar i sängen med älsklingen, skall ta och gå upp strax. Malin ligger säkert och väntar på oss ;) haha, idag ska vi ner till J och få åka lite bil, sen senare ska vi upp till Peter :) Pär ska pierca sig och så. Så, så ser min dag ut ungerfär, skall ni hitta på? :)
2008-07-14 | 02:31:48

underbar kväll :)

Hoho, någon som är vaken? ;) ligger här i min säng med en snarkandes Marcus jämte mig och kan inte sova, kl är 02.26 och vi kom hem för en timme sen typ :) stack iväg på race i Värnamo runt tio-tiden med Pär, Marcus & Malin, efter det drog vi hem till Johan/Fidde/Jim :) skulle skrämma Johan tänkte vi lite men det vart han som skrämde oss, när vi skulle krya upp jämte honom så bar skriker han till :P hah, var ju inte riktigt beredd på det, han tyckte självklart det var skitskoj.. Satt där en stund sen skulle vi gå upp och hoppa på Fidde lite men han var verkligen STENDÖD, ska visa bild på honom imorgon, så vi gick ner igen och där vart vi kvar en stund, sen drog vi oss hemåt :) det är ungerfär vad jag gjort ikväll jag och en sak är säker, det är att jag haft förj*vla skoj :D kvällen blev verkligen toppen, har skrattat mig igenom exakt hela kvällen ;) tyvärr blev det inte så mycket kort tagna, men har en hel del andra kort som jag ska visa er :)
2008-07-13 | 15:57:41

Söndag

Hallå pudds :) hur har ni det? Jag har det toppen, sitter hos Marcus just nu, han och broder Pär är ute och pillar med Pärs bil. Helgen har varit toppen, men mer om den sen :) tänkte bara kika in och säga att jag lever ;)

laaaajter sötnosar :)
2008-07-11 | 19:11:13

...

raderad
2008-07-10 | 18:40:30

Torsdag

Det var visst torsdag idag, både jag och älsklingen var säkra på att det var Onsdag .. Inte lätt när man är ledig alltså, man tänker ju inte på vad det är för dag och så då. Men just nu sitter vi hemma hos mig iaf, ska äta lite här :) Vi har Jonas med oss också, de håller på och byter fasad på Jonas mammas hus och har gjort sen i måndags, så det är där jag varit hela dagen :) Hann inte blogga imorse då vi vaknade av att Jonas ringde, så vi åkte ner på direkten och skall dit igen efter det att vi ätit, jag drar mig nog hem till älsklingen en stund då skulle jag tro. Så får jag ta cyklen bort dit sen :) Nog pratat om min dag ... hittar ni på? :D
2008-07-10 | 00:20:48

Nattinatti :)

Godnatt folks, nu kryper jag till sängs .. Marcus sitter och kollar på film med Pelle och jag orkade verkligen inte, dessutom har jag redan sett filmen typ 10 ggr :P Blade II kollar dem på, så jag kryper till kojs istället, ensam .... :( men älskling kommer ju om en stund, hih.

Godnatt på er så hörs vi imorgon :)
2008-07-09 | 23:31:13

10 par D.BRAND jeans :)

Ni har väl inte missat man kan vinna 10 par D.Brand jeans? :) ett litet klick och du är medlem och tävlar om dem du med, Market2Member

   
2008-07-09 | 23:08:59

emaa tävlar

div style="text-align: center">
Jag tävlar om denna söta babydoll med tillhörande trosa hos Lily, sponsrat av ingelita.se.
Klicka här för att komma direkt till tävlingen
2008-07-09 | 22:26:35

Saknat mig? ;)

Hej sötnosar :)

Har ni saknat mig? ;) Har inte blivit så mycket bloggande här som ni förmodligen märkt? Dels har jag inte haft tid att sätta mig, har inte kännt något ork till det och det har hänt lite saker .. Men nu är jag tillbaka igen och skall försöka blogga på så mycket som möjligt :) brodern från Uppsala är hemma nu med, så man försöker ta vara på den tiden med juu, hih. Men det hoppas jag ni förstår? :) vet inte riktigt vad jag skall skriva faktiskt, dagarna jag inte bloggar har jag inte gjort så mycket mer än varit med mina fina vänner, min familj & pojkvänn .. Just nu håller brosan och älsklingen på med ljudet i bilen så ska gå ut dit igen och kolka läget, blir nog ett inlägg till sen innan vi lägger oss :)
2008-07-04 | 11:52:55

rachael ray

Så där, nu är jag uppe igen :) och pigg känner jag mig med, tänkte gått ut och solat lite men känns inget lönt med det då solen och molnen gillar varandra väldigt myket, så tänte börja med att städa upp här lite, sen baka cookies som jag lovat :) Någon som har ett bra recept på det föresten? Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, blir nog lugnt, ska festa imorgon och så :)

Sitter och tittar på Racheal Ray just nu, vet inte riktigt om jag tycker om det eller inte .. Men nä, nu ska jag börja, hittar ni på idag? :)
2008-07-04 | 08:16:27

Godmorgon

Godmorgn sötnosar :)

Är preis hem kommen från Marcus, men ska lägga mig nu igen, så jag är pigg & glad inför helgen :) så, godnatt.
2008-07-03 | 21:19:37

uttråkad ...

Jag är så sjuuuukt uttråkad, ge mig förlag på vad jag kan göra :D dör här snart annars, på real.. Så kom igen nu, släng in massa av förslag :D
2008-07-03 | 21:15:55

innan bion i söndags





















Scarf
- BikBok 79:-
Svart kofta - H&M (pris?)
Vit tee under - H&M 69:50:-
Flätat skärp - fått av mamma
Svarta jeans - VILA (pris?)
2008-07-03 | 21:06:08

bilder från i lördags


Rebecka                                               Sara

Jonas med sin partyhatt

Malin                                                   Marcus & Jonas (nu börjar det gå villt till ..)

Marcus                                          Johan&Marcus (fulla som ...)
2008-07-03 | 20:50:31

@ farmor

knäppte lite kort hos farmor, och jaa .. ni ser hur lite färg jag fått, dessutom är det den färgen jag får, blir inte brunare :/ SUCK! bilden med polkagrisen gör sig inte rättvis, lite brunare än så är jag :)
2008-07-03 | 20:18:57

underbara sol

Dagen blev lugn och skön :) började med att jag la mig ute i solen när jag vaknat och så, sen kom Jim så följde med honom hem en stund, åkte iväg till Lotta & Calle en stund sedan, runt två tiden åkte jag och Calle bort till Sara för att åka ut och lägga oss vid Välorna, och det var verkligen skönt :) Badade och solade, följde med mamma & pappa upp till farmor efter det, där det blev lite mat, fika ochfix i trädgårn .. Och just nu sitter jag här, väntar på att älsklingen ska komma hem, han är och äter semestermiddag med jobbet. Tänkte att jag skulle sova där inatt, men vi får väl se hur det blir, beror ju på vad kl blir när han kommer hem :) Nää, nu ska jag hämta lite saft, kommer snart igen ..
2008-07-03 | 10:57:08

bloggkoll

Ni glömmer väl inte att ni kan prenumerera (stavning?) på min blogg på bloggkoll? :) klicka bara på plustecknet till vänster eller på 'bloggkoll' i detta inlägg.
2008-07-03 | 10:47:22

Torsdag

Godmorgon sötnosar :)

Somnade nästan precis efter det att jag satte på filmen igår och sov tills nu :) brukar alltid vakna någon gång, men har inte gjort det inatt så nu känner jag mig uttvilad. Vad som skall göras idag vet jag inte riktigt, blir att gå ut och lägga sig att sola nu iaf, sen kanske det blir solning & bad med Sara, men det var inte säkert. Så vi får väl se,

Ska ni hitta på idag? :) jo, föresten, är det lika fint väder hos er? Här äre runt 22 grader nu :D
2008-07-03 | 02:21:56

lite roligare

Själv gillar jag designen väldigt mycket, blev jätte nöjd. Och det hoppas jag ni som läser också är annars får ni säga till :) blir mycket roligare att blogga när man har en design man trivs med, det blir mycket roligare då. Visst är det så? Just nu vet jag faktist inte alls vad jag ska skriva om, men ändå är jag på så där blogg-humör :P Fast borde nog hoppa i säng nu |och du med Matilda ;)|, är ju trotts allt en dag imorgon med :) Ja, så får det bli, slänger på en film att somna till med.

Natti :)
2008-07-03 | 01:45:21

calle


































Har ju glömt och visa er Cecilias underbart söta lillebror :) visst är han söt?
2008-07-03 | 01:22:51

Nu så ..

Sådär, nu är den nya designen på plats, ser ni? :) Gör ni inte det så får ni trycka på F5
Vad tycker ni nu då? Är det något som ser konstigt ut så säg till & släng in en kommentar om vad ni tycker med :)
2008-07-02 | 22:41:46

Onsdag

Hej vänner :)

är precis hemkommen från Marcus, tog oss ett varmt och skönt bad när jag kom dit, satt nästan i 1 ½ timme, hur skönt som helst :) och välbehövligt, eter besöket hos *** idag så kändes det lite bättre och att sedan få åka ner och prata av sig lite hos älsklingen gjorde det bättre med, han ska tänka på vissa saker och så han med, så vi kämpar på tillsammans :) Han gör mig stark <3 och när jag loggar in på msn när jag kommer hem så blir man bemött av en överglad Cecilia, då gick humöret verkligen upp :) hih, så nu känns det lite bättre iaf, tänkte sätta mig och pilla lite med min nya design nu .. Ska även kolla lite på Cecilias :)

Hittar ni på?
2008-07-01 | 22:00:44

-

jag lever, men passar inte att blogga just nu, det skulle bara komma negativt, så jag avstår istället .. När allt känns lite bättre, (som jag hoppas det gör imorgon, efter besöket på ...) men medans jag inte bloggar & är tråkig, så vill jag ha en massa kommentar så jag känner någon ork till att fortsätta :)